Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

22 April 2017

Short Sem

Assalamualaikum annyeong,



Cuma nak meluah, tahun ni, tahun short sem. Penat ya amat. Sampai rasa macam, tahun ni tak ada langsung masa nak berjalan-jalan cari makan. Makan je kau ingat, heh!

Tahun ni, 14 weeks of lectures non-stop.

No midterm break.

A huge of assignment - short submission due date - dengan perangai setan groupmates yang suka buat kerja last minit lagi.

No revision week.

No gap on final - Habis 14 weeks of lecture, terus final.

Only one week for final.

Short sem break.

Baru harini start first paper untuk final exam. Subjek Law. Esok pula subjek AIS. Lepastu gap sampai Selasa. Rabu, Khamis, Jumaat straight exam. Dah lah tiga-tiga hari tu subjek mengira. Memang mati kejung aku duk tekan kalkulator je nanti. Kah!

Lepastu, dapat pula cuti sem tiga minggu je. Selalunya sebulan lebih kot. Hailah kolej ni, dia buat short sem ni tak consider penat student pun. Kami yang student ni tahu, tahun ni short sem pun masa bulan Februari haritu. Gilo.

Lepas tu, dengar-dengarnya, praktikal pun mula bulan September tahun ni. Ohmaiiiiiiiiii, *emoji menangis*

Nak balik JB pun sekejap je weh. Agak-agak minggu tu aku free, hari Khamis lepas kelas aku terus chaw naik bas. Tak peduli dah lecturer nak buat kelas tambahan atau tak hari Jumaat ke apa. Aku rindu rumah kot~~

Tuhan, semoga aku terus bertabah dan kuat.

Sumpah, tak nak ambil account dah lepas ni. *Nangis tepi meja*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...